Evenimente

Concluzii în urma Referendumului pentru căsătorie

Cifrele Referendumului pentru căsătorie din weekend sunt din ce în ce mai limpezi. 3.857.308 persoane, adică 21,10% din numărul total al alegătorilor au ales să își exprime punctul de vedere și să voteze (https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sustinatorii-referendumului-in-minoritate-un-singur-judet-cu-prezenta-la-vot-peste-30.html). Restul de  aproximativ 78% alcătuiesc acel „POPOR DE LAȘI”, așa cum am ales eu să îl denumesc, care a preferat să stea acasă. Însă, cu siguranță îi vom vedea în stradă pe o parte dintre aceștia îndată ce consecințele imaturității lor vor deveni vizibile în viața de zi cu zi.

Amintesc mai jos doar două dintre concluziile post Referendum, câte o concluzie din fiecare tabără urmând ca apoi să îmi expun și părerea mea.

Voi începe cu Remus Cernea, unul dintre cei mai înfocați susținători ai comunității LGBT, conform căruia aceasta reprezintă „o victorie uriașă pentru România, pentru traseul democratic al României și pentru comunitatea LGBT” (https://www.facebook.com/remus.cernea/?eid=ARCp48l2tE3EeZCpOQUz_pshsLAe2AMXIzfbebp1QrVEo_z399mLGl9Xcn1VM1oGEtoSRgXP3UqCvqlI )

Oamenii mai cerebrali, precum Mircea Radu, denumesc acest eveniment un „Referendum-dum”, glonțul dum-dum fiind un proiectil care odată intrat în corp explodează și provoacă distrugeri devastatoare. În cazul în care se supraviețuiește, rănile provocate de schije vor chinui toată viața victima (http://stiripentruviata.ro/mircea-radu-referendumul-si-efectul-dum-dum/ ).

Nu am ales întâmplător aceste două păreri, consider că ele reflectă foarte bine diferența uriașă de mentalitate dintre cele două tabere și reprezintă baza pe care îmi voi construi propria părere…

Și eu personal văd acest Referendum ca pe o victorie a României întrucât s-a evidențiat cu această ocazie un număr deloc de neglijat de oameni care încă mai cred în valorile fundamentale ale acestei țări și care nu se lasă spălați pe creier de toate minciunile uriașe care au circulat în ultima perioadă. Însă, mă simt profund dezgustată și rușinată în același timp de toată ura și dezbinarea pe care am văzut-o săptămâna trecută, de toată prostia și falsitatea pe care am observat-o în jurul meu. Din păcate, rănile provocate de „schijele” acestui război nedrept și ridicol, purtat tocmai în anul în care ar trebui să fim mai uniți ca oricând, anul Centenarului, vor chinui sufletul și conștiința celor care încă mai au așa ceva mulți ani de acum încolo.

Îi felicit pe cei care au votat ieri și astăzi, atât din țară cât și din diaspora, indiferent de opțiunea lor și le mulțumesc celor aproape 92% de români care au spus DALe mulțumesc și oamenilor frumoși din județul Suceava care au votat într-un număr atât de mare!

Pentru mine a fost prima dată în zece ani de când am drept de vot când am pus ștampila pe un lucru în care cred cu adevărat, prima dată când am votat fără să aleg “răul cel mai mic” și asta mă face fericită și mulțumită în același timp.

Indiferent de rezultatul final eu voi continua să cred în valorile pe care le-am tot promovat în ultima vreme. Vreau și voi lupta ca pruncii pe care îi voi avea să crească într-o lume la fel ca cea în care am crescut și eu, nu într-un haos în care fiecare minoritate face ce vrea pentru că așa scrie în lege.

Repet ceea ce am spus și zilele trecute : Nu am nimic împotriva iubirii de orice fel, te poți iubi cu cine sau ce vrei tu la tine acasă, dar acceptă te rog faptul că nu toți oamenii sunt ca tine și nu mă obliga pe mine sau pe copiii mei să asistăm la toate lucrurile astea. Sau, mai rău, nu îmi îndoctrina mie copilul la școală sau grădiniță cu faptul că este normal să decidă singur dacă vrea să fie fată sau băiat sau că este normal să se căsătorească cu o persoană de același sex!

Am spus DA din tot sufletul și fără rușine pentru o normalitate reglementată prin legea fundamentală a unui stat, Constituția, nu pentru Dragnea sau PSD. După cum am mai spus, Dumnezeu ne iubește pe toți într-adevăr, iar eu ca fiică a Lui îmi iubesc toți semenii indiferent de concepții însă nu cred că Dumnezeu vrea ca noi să întinăm una dintre cele mai sfinte taine pe care ne-a lăsat-o, Căsătoria.

Ați ales să porniți un război ridicol, iar eu vă promit că noi, cei trei milioane și jumătate de români care au spus DA, vom lupta pentru a nu vă lăsa să întinați ceea ce avem noi mai scump și sfânt pe lume, FAMILIA și CĂSĂTORIA !

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *