Despre blog

Salut ! Bine ai (re)venit pe blogul meu !

Eu sunt Cristina şi din mai 2017 am decis să împărtăşesc bucuria vieții cu voi prin intermediul acestui blog. Vreau ca acest loc să devină o oază de linişte atât pentru mine cât şi pentru voi, prietenii mei virtuali 🙂

De unde ideea unui blog?

Ideea de a avea un blog mi-a venit în urmă cu câțiva ani, atunci când am trecut de la neinteresul față de lucrurile care mă înconjurau la bucuria de a susține viața sub toate formele ei. Am realizat atunci cât de puține lucruri ştiam şi cât de multă dezinformare există. Astfel, a apărut dorința de a împărtăşi şi cu alte persoane experiențele mele.

Care sunt temele abordate pe acest blog?

Pe lângă articole pro viață, îmi doresc să scriu şi despre viața cu diabet zaharat; evenimente deosebite (majoritatea din Bucureşti, dar nu numai); oameni (modele şi valori) care au contribuit chiar fără să ştie la dezvoltarea mea şi locuri frumoase, pline de energii pozitive care merită vizitate.

Fiind un blog personal, aş vrea să precizez faptul că subiectivismul articolelor va fi unul accentuat. Perspectiva din care sunt scrise postările este una strict personală. Voi preciza întotdeauna sursele din care mă inspir şi nu am pretenția de a deține adevărul absolut.

Îmi doresc doar să aduc un zâmbet pe fețele cititorilor. Sper ca acest blog să fie o sursă de inspirație, de cunoaştere şi de motivație, un izvor din care fiecare vizitator să ia măcar o picătură din informațiile împărtăşite 🙂

Ce rugăminte am către cititori?

Comentarii: Fiecare este liber să aibe propria sa părere, iar aceasta trebuie respectată. Exprimă-ți punctul de vedere civilizat, fără injurii, fără atitudini extremiste şi fără jigniri la adresa celorlalți cititori.

Fotografii: Pozele a căror sursă nu este precizată îmi aparțin.

Preluare informații: Dacă îți place orice material de pe acest blog şi vrei să îl prelucrezi, am rugămintea să menționezi acest blog ca sursă. Un link ar fi de asemenea binevenit 🙂 Mulțumesc!

Dacă am reuşit să îți transmit măcar o parte din bucuria pe care încerc să o pun în aceste articole, te rog să nu eziți să împărtăşeşti cu mine acest lucru printr-un comentariu sau mesaj ! Mulțumesc !